8 januari 2012

geen bericht is goed bericht ;-)

Vandaag geen nieuw huisje, zondags heb ik altijd (bijna altijd) een luie dag. Wel altijd even naar m'n Moedertje, boodschappen brengen en koffie/ borreltje drinken.
Vandaag zijn we na het bezoek aan Oma, een rondje gaan rijden (zoals DH dat zei) en dat ging o.a. door de polders van zuid-holland en de (kale) bollenvelden. We kwamen in Lisse langs het oude (niet meer gebruikte) treinstation en daar is nu een restaurant in gevestigd "LIZZ" , daar zijn we gestopt en hebben we een lekker kop koffie gedronken met een heerlijk stuk appelgebak (warm) met slagroom! Zondig lekker!

gisteren heb ik een soort boekje gemaakt van Fleece, om de van tevoren uitgezochte stukjes voor een nieuw huisje, tussen te leggen. Dat idee kreeg ik van.....?? Werkt goed, ik heb er al 2 in klaar gelegd en morgenochtend ga ik er nog een 2 tal voorbereiden, dan kan ik ze achter elkaar gaan naaien als ik even tijd heb ;-))

Groetjes, tot het volgende bouwwerk, Adrie

3 opmerkingen:

 1. Lekker hoor, zo'n luie dag. Bij mij was het druk vandaag met huisjes bouwende kleinkinderen LOL

  Enne; jippie, het is je gelukt met het plaatje en de link in de zijkolom. Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had vandaag een zondagse jurk dag en heb wel nog een beetje gebouwvakt ;-)
  Het was mooi weer, dus jullie hebben er goed aan gedaan om even te toeren, we zitten tenslotte zo buiten Alphen en middenin de polder.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is heerlijke he, even met z'n saampjes ergens een bakkie doen met lekkers. Vind ik ook genieten! Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen