16 december 2012

BALEN!!

Oh, zó jammer, ik stond bovenaan op de winning lijst voor de kerstquiltwedstrijd bij QuiltingGallery, maar ik ben gedisqualifiseerd! Je mag dus niet via Yahoo of prikpagina om stemmen vragen!
------
Not Acceptable: You may not invite quilters from ANY web-based forum (including Yahoo Groups), including those related to quilting & sewing, to vote for you. Additionally, you may not send out ANY messages to a mass mailing list and invite subscribers to vote for your quilt. It is also unacceptable to use proxy servers in order to vote multiple times for your quilt.
------
Dus een waarschuwing voor iedereen die ook mee wil doen(met een volgend thema)!
Ik baal er wel van, want het is gekomen nadat ik gisteravond een oproep deed op het prikbord van quilten.pagina.nl, nadat ik die tip had gekregen van iemand die ook al eens had meegedaan (en gewonnen) zij had dat toen ook gevraagd via die weg. Maar dit schijnt niet meer te mogen sinds 28 augustus 2012! Ik had dus de "regels" dus eerst beter moeten lezen,dom van mij!!
                                        
                                           Zal volgende keer zelf beter op  moeten letten! :(

Dit is dus de quilt die ik ingeschreven had!
Ik heb hem de naam "Angels Singing" gegeven, het is een patroon dat ooit, (ik meen 2000/2001) op  http://www.paperpanache.com/  als een "dagelijks" patroon = adventskalender =
op het web kwam!
Die heb ik dus opgeslagen en pas 2 jaar geleden ben ik 'm gaan maken! Dat was een feestje om te maken, de kleuren uitzoeken is het leukste om te doen, maar ook het in elkaar naaien van de dagelijkse delen was zeer verrassend, want dan kwam er weer iets tot leven.
 
Inmiddels is mijn huis ook weer wat meer in de kerstsfeer gekomen met behulp van mijn kleinkinderen, die de kerstboom "moesten" versieren als klusje!
Zij doen met de school mee aan "serious request" en kregen dus een lijst met de vraag om klusjes te gaan doen om dan geld voor het "Rode Kruis" te verdienen.

                                             Dit is een piepklein kerststalletje uit Peru!
door de mensen uit Peru van gips gemaakt en verkocht door ons petekind Lisette, die nu in Peru woont en veel doet daar voor de mensen.

                                                      http://www.lisetteverkerk.nl/

Een beetje reklame voor haar maken mag wel !
 
Verder hangen er natuurlijk nog meer quilt(jes) in huis.
 
 
 Zoals je ziet hangt deze pontificaal boven de bank in de huiskamer. gemaakt van allemaal kerststofjes in wit, rood en groen. Dit is een patroon van Bonnie Hunter (als ik het goed heb) en was een paar jaar geleden bewerkt en uitgeschreven als een mysteriequilt door een dame van een quiltlijst op yahoo. Enorm leuk om aan te werken, je weet alleen dat je roden, witten en groenen nodig hebt en krijgt dan de aanwijzingen na elkaar gemaild en weet dus nog niet het resultaat. Na verloop van tijd krijg je de gegevens hoe het in elkaar te zetten en dan heb je dus dit resultaat! Ik ben nog steeds blij dat ik daar aan heb meegedaan! Marja, dank je wel!

Dit quiltje is ook al van een flink aantal jaren geleden!
 
Een vriendin had dit patroon gekocht en ik vond het ook wel mooi en wilde iets met GIL doen. Dat viel nog niet eens mee voor de eerste keer, maar ik ben er uitgekomen en ik vond het resultaat wel mooi maar een beetje saai ;-) dus ben ik het wat gaan versieren met stitcheries!
 
Zelf verzonnen en getekend!
 
Deze hangt dus pontificaal tegenover de voordeur in de gang.
 
Ik heb geen idee wanneer ik weer iets zal schrijven, dus ik wens jullie allemaal een heel fijn Kerstfeest en alvast een héél goed 2013!
 

 

8 opmerkingen:

 1. Dat patroon heb ik ook nog steeds liggen, misschien volgend jaar ;-)
  Je huis ziet er leuk uit, mijn boom is door het spookje versiert en ze heeft het keurig gedaan.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja jammer he van de diskwalificatie van je mooie kerstquilt. Je huis ziet er weer warm uit vooral met dat lieve piepkleine stalletje. Fijne feestdagen en groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het stalletje is maar 10cm breed en nog net geen 6cm hoog!

   Verwijderen
 3. Wat jammer, ik had op je gestemd, mag je ook niet meer via je blog om stemmen vragen? dat heb ik wel eens gedaan. Als je soms ziet wordt er in de USA ook wel eens om stemmen gevraagd. Hij was prachtig.
  fijne feestdagen Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, via je eigen blog en op facebook mag je het wél vragen maar niet op openbare forums, zoals yahoo en prikpagina!
   Volgens mensen die eerder ook ingestuurd hebben, was dat vóór augustus nog niet zo. Dus ik heb ook niet verder gekeken dan mijn neus lang was en heb niet goed opgelet! Goeie leer voor de volgende keer én voor anderen een waarschuwing.

   Verwijderen
 4. Jammer vond ik het, je quilt was zeker de mooiste!
  Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was zeker zonde, en nu zijn de kerstquilts alweer opgeborgen, wat hangt er nu overal?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer he? ik heb het patroon ook nog steeds liggen en zit er aan te denken hem met vlisofix te maken,lekker plakken.
  Wat een beeldig kerststalletje, lekker iniminie

  BeantwoordenVerwijderen