16 augustus 2012

Laat ik nog eens wat vertellen over onze reis door het Hoge Noorden  ;-)

We waren op reis met de NKC (=Nederlandse Kampeerauto Club)  Wij hebben een kleine Knaus Buscamper en zijn lid geworden van deze organisatie, omdat je dan naar plaatsen gaat waar alles wel geregeld is, maar onderweg kun je je eigen route rijden en die dingen gaan bekijken die jij wilt.
Soms heb je onderweg een georganiseerde excursie, maar die zijn optioneel, je móet niet, je mág meedoen!
De gezelligheid heb je dan ook als je 's avonds op de camping komt/bent!


We hadden ook een paar dierlijke medereizigers! Twee Siamezen, die altijd met hun baasjes op stap gingen, met de Camper, ze hadden het best naar hun zin!

Onderweg kom je soms de vreemdste dingen tegen! Op een parkeerplaats, zagen we aan de overkant van de straat een handwerkwinkel. En ook hier , in Noorwegen, doen ze dus aan wildbreien!


De fiets was echt fantastisch met brewerk versierd!


Ook een kleine driewieler moest er aan geloven, en zeg nou zelf, een allerliefst exemplaar!

Maar een klein stukje verder, bij een aantal winkels, stond deze prachtig versierde auto, ook al met breiwerk, maar ook haakwerkjes waren toegevoegd.


Echt, alles was bedekt en binnenin zat zelfs een echtpaar, die ook helemaal uit haak-en breiwerk bestond! Op de achterbank stond een picnikmand en uiteraard lag er een gehaakte plaid op de achterbank!


Dit alles werd uitgebreid door vele mensen bewonderd en gefotogafeerd! Later zagen we ook nog een paar skies aan de muur bij een reiswinkel! Die foto kan ik even niet vinden. :-(
Misschien kom ik 'm nog tegen en dan plaats ik 'm alsnog.


2 opmerkingen:

 1. Ziet er geweldig uit en je zult wel genoten hebben.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit hoor. en genoten van de reis zeker.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen