15 februari 2014

De dag na Valentijn.......

niet dat ik een geheime Valentijn heb hoor ;)
 
Gisteren was het voor mij wél een heel leuke dag!  Ik ben met 2 quiltvriendinnen naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Daar was ik nog nooit eerder geweest, maar zoals ik het gisteren heb ervaren was het zeker de moeite waard!
Meestal ga ik naar een Quilt tentoonstelling en dan zijn er flink wat winkeltjes die zich daar dan ook presenteren, maar nu was het omgekeerd! Héél veel winkels en dan niet alleen op het quilt gebied, maar ook heel veel met wol en handwerken!
Wat een mooie werken heb ik gezien! Ik vind borduren ook heel leuk om te doen en ik ben op dit moment ook met een kruissteek borduurwerk bezig! Dat heeft dan wel weer een quilt gerelateerd onderwerp ;) Het is een kast met daarin diverse quilts, een tafeltje er naast met een vaas bloemen, een mandje met stoffen en zo nog meer.
Maar.........ik heb nu weer prachtige nieuwe ontwerpen ontdekt! Maar ik ga niet aan iets nieuws beginnen! Ik heb nog zóveel wat ik af moet maken! haha!
Ik heb wel diverse materialen gekocht, een nieuwe liniaal  (ik had er nog niet genoeg) hihihi! Een boekje met borduurpatronen in rood, borduurnaalden zonder punt (heb je nooit genoeg van),
 een meter zwarte stof en wat strengetjes rode borduurzijde.
 
 
Vinden jullie de kleuren van de vlaggen en de hesjes met de nummers van de
deelnemers aan de Olympische Spelen ook zo mooi?
Er is een site die uitleg geeft over het gebruik van  de kleuren e.d. van de afbeelding hier boven.
 
 
het is een enorm lange link geworden, maar hij werkt wel! waarschijnlijk krijg je door het plaatje hierboven een tweede link te zien en die moet je dan aanklikken! Zo gebeurde het tenminste toen ik het uittestte! Het is leuk om het te lezen, het is in het Engels! Maar er staan ook heel veel plaatjes bij.
 
Dit was het voor vandaag, de foto's die ik wil laten zien staan op mijn mobiel en die moet ik even overzetten. Mijn Echtgenoot moet me daar even bij helpen, ik weet nog niet hoe dat moet! (ik heb 'm nog niet zo lang!)
 
 
 

1 opmerking:

  1. Het was heel gezellig om jou op debeurs tegen te komen! En wat Zijn de quilts van de Olympics mooi! Kaffe Fasset in Russia.....!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen