4 februari 2012

weinig nieuws

Hallo Mede bouwvakkers en andere belangstellenden.

Afgelopen weken héél weinig gedaan op quiltgebied! Ik ben wel als bouwvakker bezig geweest, maar dan in het huis van mijn zoon. Schilderen en behangen was het dagen lang, samen met een vriendin die dit graag en goed doet ;-)

Tussendoor ook nog jarig geweest, dus ook daar druk voor geweest, 3 taarten gebakken en scones en dan ook nog mini-muffins voor m'n zangclub (wij trakteren altijd als we jarig zijn geweest)
Dus...... !

Gisteren wel naar de Quilt en Patchworkdagen in Vijfhuizen geweest. Niet met eigen auto, maar we hebben het openbaar vervoer gebruikt en dat ging bijzonder goed (niet gedacht) zowel 's morgens ernaar toe, nog geen sneeuw, en 's middags terug lag er 10 cm. en dat ging prima, de chauffer reed zeer rustig,(kon ook niet anders) op de snelweg was het een aan één stuk langzaam rijdende file, maar we waren toch met 1 uur rijden weer thuis ('s morgens 50 minuten)

Dat viel dus allemaal mee! Ik heb van anderen wel anders gehoord.

Ik hoop volgende week weer een inhaalslag te maken met de huisjes en dan zien jullie de update wel weer! ;-))

groetjes, Adrie

3 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  We kunnen maar een ding tegelijk doen.
  We kunnen het hele jaar nog huisjes maken toch. Je hebt nuttig werk gedaan voor je zoon. die zijn vast blij me jullie samen.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

  En je zoon helpen is ook belangrijk en gezellig en de kleine huisjes wachten wel hoor ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Jij hebt geboft met je openbaar vervoer, je hoorde ook andere dingen. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen